10 saveta o tome kako da se brine za kožu vašeg tela

Ako želite da zadržite vašu kožu zdravom, izbegavajte sunčeve svetlosti bez zaštite. Koristite kremu sa SPF bezbednosti, koji su dizajnirani za vaš tip kože. Aplikacija se često ponavlja. To je takođe preporučuje da se drži podalje od sunčeve svetlosti u trenutku kada ga je veliki toplotu. Na koži tela, koristeći samo svetlo sapun.

Portrait of happy female with her eyes closed touching a face against gray background

Vaša koža telo ima tendenciju da se završi, posebno nakon što uzmete tuš? Važno je da koristite za svakodnevnu higijenu krhke proizvoda za negu kože, bez sapuna. Ako koristite stavke koje su suviše jak, oni mogu da neverovatno koža potpuno suva, ona je zaista oseća nelagodno osećanja. Najefikasniji proizvodi sapun, bogate lipidami. Kupanje za vašu kožu mnogo bolje nego kadom, koja ima tendenciju da se na koži obezvoživatьsя. Uverite se da je voda topla, a ne vruće. Za ljubitelje kupatila, to je u redu, svaki tako često, da kupatilo na uživanje.

Ne reši, međutim, u vodi tako dugo! Pre nego što krenete u tuš, zaista odličan ispirati po celom telu, da se otarasi svih tragova elementa prečišćavanja. Nakon toga brzo kožu osušite peškirom, blago dodirom oko nogu, grudi, ruke, itd. nije mnogo masirajte kožu. Radi hidratacija dnevni ritual! Nakon tendera sušenja kože prisluškivanje peškirom, koristite odgovarajući losion, koji kožu efikasno vlaži. To će sigurno pomoći da se vrati hydrolipidní filma, koja pokriva kožu. Nemojte zanemariti da hidratacija je potrebno sve vrste kože!

Kada je to kul, ja sam se oblače toplo

Da li ste primetili da je vaša koža je u zimskim mesecima bio mnogo više osetljiva? Zapravo, hladno vreme, zajedno sa vetrom i suncem, često koža suši, ostavljajući ga sa neprijatan osećaj anksioznosti, kao i štipanje. Tako brzo, kao što je temperatura počinje da pada, budite sigurni da se toplo oblače. I ne zaboravite da zaštitite svoje ruke!

Za žalbu kože, vaše telo zahteva odgovarajuću količinu tečnosti. Proverite da li ste konzumiraju dovoljno vode, tj. u odnosu na 8 čaša dnevno. Čašu vode, kada se probudite, čaj za doručak, mineralna voda u toku dana, organski čaj noću … na ovaj način, možete lako da obavlja svoje svakodnevne potrebe vode! Zdrava i uravnotežena, dobro uravnotežena ishrana ne samo da je odličan za vaše telo, ali i za vašu kožu. Dnevno treba jesti pet voća i povrća koje su bogate antioksidantima.

  • To će vam pomoći da sačuvate šikarnuю, zdravu kožu. Ako imate dovoljno odmora, vaša koža izgleda isključivo zdrav! Da svoje telo, da bude zdrav i uravnotežen, morate određenu količinu sna: 7, 8, 9 sati … u stvari, oni su našim zahtevima ostalo je genetika.
  • Ti si kurišь? Pušenje za kožu veoma loše. Koža izgleda kao rezultat ove masne, nije dovoljno osvetljenosti, kao i okidači, pored toga, da brzo sazrevanje. Sve to je odličan povod za to, možete da se kladite svoju poslednju cigaretu, zar ne mislite?

Samo kako da se brine za negu kože tela

Koža štiti naše telo od spoljnih uticaja. Ne da li smo u rezultat će ceniti ga zaboravi. Uglavnom u letnjoj sezoni, kao i zimska sezona je naša koža izložena čvrstim sunca i mraza, kao rezultat toga, postoji potreba da se u ovim vremenima problem eskalira. Treba da obrate pažnju na različite kožnih bolesti, koje u današnje vreme se dešava. Oni su veoma neprijatni, kao i njihov tretman, kao i obično, dugo. Osnova je hidratacija kože. Upotreba kreme ili losioni redovno posle duša. Koža će na dodir meka i gipka. Ako ste zabrinuti o suvu kožu, pa se primenjuju lekovi namenjeni direktno za nju.


Naša koža redovno bacali u stranu, kako bi napravili mesta za nove ćelije. Najviše od svega je pojava vidljiva na glavi, gde je veoma nepoželjno i naziva ljutina. Ovaj proces može da vam pomogne, ako možete da ostane u duši koristite piling gel da je koža koristi i nije previše daleko sa njom stare ćelije. Kada masaža takođe poboljšava cirkulaciju krvi. U letnjim mesecima ne zaboravite dovoljnu zaštitu od sunčeve svetlosti pomoću sunčanje kreme ili ulja. Zaustavi peckanje kože.

  • Nakon svakog izlaganja sunčevoj svetlosti, koristite losion posle sunčanja, koji smiruje iritiranu kožu i drži stabilan tan. Jedinstvena briga treba preduzeti u određenom delu lica, jer je upravo od negativnih efekata najmanje obezbeđena.
  • U leto naočare korišćenja, kao rezultat hmurяsь od sunca izaziva mnogo zalomov. Izaberite pažljivo brine o krem, koji je napravljen upravo za vaš tip kože. Žene posebno ne treba zaboraviti redovnih vidi na kosmetologam.