8 proizvode za kože

Imate samo bleda boja lica, koža izložena izbijanja akni ili stalne upale? Do ja sam u potrazi za negu iz vašeg opsega cena, vidite svoju ishranu i da se spreči ove proizvode! Ako želite da se brine o vašoj koži, brine o vašem tanjiru. A ako neki proizvodi, po pravilu, predlaže imati svež ton kože, kao i za borbu protiv mrlje, razne druge, naprotiv, da se izbegne. Da se konzumira u velikim količinama mleka može da utiče na vašoj koži. Konkretno, on može da bude uključen, da se pokrene izbijanja akni.

Ako imate dešavaju ove epizode, izbegavajte mlečne proizvode i izabrati one, koji nije napravljen od kravljeg mleka. Kao po pravilu, slatke proizvode štetne za vašu kožu. Šećer je protivnik za vašu kožu, jer je veoma brzo povećava svoj glikemijski indeks. Ovaj efekat izaziva dodatnu: lučenje hormona, koji, zauzvrat, podstiče proizvodnju sebuma i, shodno tome, će dovesti do izgledu tastera. Radijus pića, alkohol je uvek bio priznat za poražavajuće posledice na koži. Međutim, to nije pravo u alkohol, da je uznemirujući, ali količina šećera, koji sadrže alkoholna pića. Kao i u ovom pića ostaju u istom plavsredstvo.

Ljuto jelo

Ne postoje zahtevi da se neterpimыm ili nepovoljnim glutena pate neke posledice.

Rezultati vospalitelьnыmi ovaj protein, ako se konzumira u suviše velikim količinama, mogu se posmatrati na koži, a takođe da dovede do bleda, ili rozacea, je uslov da utiče na male posude pod kožom, koji može biti veoma frustrirajuće. Sva fizička lica koja, u stvari, već su epizode rosacea razumem: ukuse protivnika kože. Začinjena hrana često skloni pogoršati rezultati rozacea, baš kao i alkohol. Ako čokolada ima hiljade vrlina za zdravlje, to je dodatno doprinelo Za zasluge u razvoju akni.

Sporno: njegova dužnost u proizvodnji proteina, interleйkina-1B, što povećava rizik od zapaljenja kože. Kada joj se pripremaju na suviše visokim temperaturama, crvenog mesa brine o ono što stručnjaci nazivaju" razvili glikirovaniя endproducts ". Varvarski naziv za identifikaciju čestica koje se stvaraju na koži, bol, bora ili običan nijansu kože.

Najbolje i najgore proizvode za kože

Imate ton kože desaturaciju, ili iznenadne epidemije? Uzrok vaših problema može se naći u vašem tanjiru!

U isto vreme, to je divno, to je ono što postoje proizvodi koji imaju suprotan rezultat i nude nam je potreban podsticaj, da se vratim prelepe zdravo i uravnoteženo kože.

Pre nego što pređemo na posao, sećam se da smo sve uradili drugačije, neke stvari se ne odnose na sve, i da to nije za “detoksikaciju” nepoželjno. Osim toga, ja sam ne stručnjak kože ili nutricionista, a takođe veruju da uvek treba da se konsultuje sa stručnjakom pre nego što radikalne korekcije naše ishrane.

Da je navedeno, veoma je važno da se zna, da su problemi sa kožom obično od naše ishrane. Pored toga, neke voća, povrća i zdrave masti igraju čvrste pozitivne funkcije na izgled naše kože.

Predlažem vam da tako listu najboljih i najgorih proizvoda za užarenom kože, bez mrlja. Mnogo voća i povrća koji imaju boja, izuzetno koncentrisan, kao što je kupina, malina, spanać, kelj, kupus, kao i šipak, puni antioksidanata.

Pored toga što je odličan za vaše telo, oni génials za kožu! Oni imaju anti-starenja stambenih nekretnina, kao i da daju koži sjaj.

Savet specijalista za ishranu u pilulu, u vezi saveti protiv akni.